Goed in de markt liggen

Je kent deze uitspraak vast wel… Dit kan letterlijk uitgesproken worden als bijvoorbeeld een bedrijf goede omzetten draait en de winst groeit. Maar goed in de markt liggen kun je ook figuurlijk opvatten. Misschien ben jij wel een man, die goed in de markt ligt. Met andere woorden, je bent geliefd bij de vrouwen!

Uiterlijke verschijning

Door aandacht te besteden aan je uiterlijk val je op! Je begrijpt zelf ook wel dat een vrouw liever in de buurt is van een goed verzorgde mooi uitziende en lekker ruikende man, dan bij een ongeschoren, slordig geklede en naar zweet ruikende kerel. Wat zou je zelf nog kunnen verbeteren aan jouw uiterlijke verschijning?

Kleding maken de man

Door er goed verzorgd uit te zien en de juiste kleding te dragen krijg je meer zelfvertrouwen. Hierdoor kom je zekerder en sterker over. Dit is in het bedrijfsleven belangrijk maar ook bij de vrouwen. Besteed wat meer tijd aan bijvoorbeeld nieuwe kleding. Je hoeft hiervoor niet naar de winkel want internet heeft tegenwoordig alle mogelijkheden. Kijk bijvoorbeeld eens op de website van overhemden.com. Via deze website kun je binnen enkele minuten een perfect zittend overhemd aanschaffen dankzij de maattabel en de verschillende pasvormen die worden aangeboden. Het overhemden merk Olymp bijvoorbeeld,  is één van de grootste leveranciers van kwalitatief goede en mooie hemden en heeft voor iedere lichaamsbouw een passend overhemd.

Combineren kun je leren!

Om er goed uit te zien hoef je echt niet steeds met de laatste mode mee te doen. Maar als je iets nieuws gaat aanschaffen kies dan niet standaard wat je altijd al aanhebt. Neem eens een andere kleur of een ander model. Dit houdt je fris en veelzijdig. Bedenk vooraf eventueel voor welke gelegenheid je jouw nieuwe outfit wilt gebruiken. Kijk ook eens wat je al in de kast hebt hangen en of er andere combinaties mogelijk zijn voor een nieuwe frisse look! Combineren met kleuren is hip dus doe er je voordeel mee!