Polo’s in zonnig geel

Met de zomer voor de deur is het goed om te weten dat geel de modekleur is voor dit seizoen! Geen, het is een kleur die bij je past of juist helemaal niet, maar voor de liefhebbers is het goed om te weten dat er veel geel te vinden is deze zomer. Of het nu komt door de enorme ananas trend, let maar eens op, je ziet tegenwoordig echt overal ananassen op, de hang naar zon en gezelligheid, het maakt niet uit. Geel is hot!

Lacoste is het oudste en bekendste polo merk. Sterker nog, René Lacoste was de bedenker van het eerste poloshirt wat er toen nog maar alleen in het wit was omdat het werd gemaakt om mee te tennissen. Nu is dat ondenkbaar dat een kledingstuk er alleen in het wit zou zijn, toen was dat heel gebruikelijk, hetzelfde gold voor het overhemd, was er ook alleen maar in het wit.

Gelukkig is dat tegenwoordig anders. Kleur! Alle verschillende kledingstukken zijn er in alle kleuren die de ontwerpers maar kunnen bedenken. En dit jaar is geel ook een van die kleuren, niet altijd even makkelijk te vinden, maar dat zal nu geen probleem zijn. Op naar een zonnige zomer!